Вирішення податкових спорів

При веденні бізнесу в Україні велику увагу необхідно приділяти питанням податкових ризиків, пов’язаних з можливими претензіями зі сторони податкових органів. Особливої актуальності дана проблема набуває у зв’язку з тим, що податкове законодавство в Україні досить недосконале та постійно змінюється. 
Почасти це приводить до того, що з боку окремих посадових осіб податкових органів висуваються незаконні вимоги і робляться висновки, що не відповідають дійсності при проведенні перевірок.
Ми надаємо наступні послуги в цій галузі:
· Податкове консультування в складних правових ситуаціях (наприклад, зміна податковим органом юридичної кваліфікації угод, податкові наслідки і рекомендації по оптимальній організаційній структурі бізнесу);
· Досудове врегулювання податкових спорів (підготовка консультацій зі спірних питань бухгалтерського і податкового обліку, що визначені податковими органами як порушення законодавства, оцінка правильності ведення обліку і сплати обов’язкових платежів).
З питань надання послуг будь-ласка звертайтеся до: Мирослав Розвадовський Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Additional information